020-7704182

Workshops en

Cursussen

Workshops

en cursussen

Wij bieden een groot aantal cursussen aan op verschillende gebieden, bekijk ze hieronder:

senioren fit Binnen en buiten
Vier keer per week wordt er een les gegeven van een uur binnen of buiten. In het uur wordt er aandacht besteed aan conditie, balans en belastbaarheid waarbij gebruik wordt gemaakt van de oefenzaal en de fitness apparatuur of buiten in het park.

De kosten bedragen voor een keer per week 35 euro per maand. Wilt u twee keer per week meetrainen dan bedragen de kosten 50 euro per maand. Het aanmelden kan telefonisch (020 – 770 41 82), per mail (info@fysiotherapieduivendrecht.nl) of bij de receptie van Fysiotherapie Duivendrecht.

Jonge senioren fit
Een wekelijkse cursus voor de jongere senior waar er veel aandacht wordt besteed aan conditie, balans en belastbaarheid waarbij gebruik wordt gemaakt van de oefenzaal en de fitness apparatuur.

De kosten bedragen voor een keer per week 35 euro per maand. Wilt u twee keer per week meetrainen dan bedragen de kosten 50 euro per maand. Het aanmelden kan telefonisch (020 – 770 41 82), per mail (info@fysiotherapieduivendrecht.nl) of bij de receptie van Fysiotherapie Duivendrecht.

Oncofit
Elke week wordt er onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut in groepsverband een les gegeven die gericht is op het behouden en opbouwen van conditie en kracht tijdens en na oncologische behandelingen.

Voor meer informatie: 020-7704182 of imail naar info@fysiotherapieduivendrecht.nl

Valanalyse
Uit onderzoek blijkt dat senioren meer risico lopen om te vallen dan jongeren. Zo’n val heeft nogal eens vervelende gevolgen. Per jaar belanden 50.000 mensen met een botbreuk op een spoedeisende hulp omdat ze gevallen zijn. Daarnaast worden veel mensen na een val banger om te bewegen. Ze gaan activiteiten vermijden waardoor hun conditie verslechtert.
In samenwerking met Coherente en Fysiotherapie Spits heeft Fysiotherapie Duivendrecht een cursus ontwikkeld waarbij ouderen informatie krijgen over de meest voorkomende zaken wat betreft vallen en hoe ze vallen kunnen voorkomen. De cursus wordt door het hele jaar door meermaals aangeboden in het PMCD.

Aan deze crusus zijn geen kosten verbonden. Het aanmelden kan telefonisch (020 – 770 41 82), per mail (info@fysiotherapieduivendrecht.nl) of bij de receptie van Fysiotherapie Duivendrecht

Mindfulness
Mindfulness leert de bewustwording over de fysieke ervaringen, gevoelens en gedachten te verbeteren. Het wordt ook wel benoemd als een ‘aandachttraining’ of een de ‘acceptatie van wat er is’.

De kosten bedragen 70 euro voor vijf bijeenkomsten. Het aanmelden kan telefonisch (020 – 770 41 82), per mail (info@pmcd.nl) of bij de receptie van het PMCD.

Fysiopilates
Twee keer per week wordt er een groepsles Fysiopilates gegeven door een gespecialiseerde fysiotherapie. Pilates is er op gericht je rug, buik en bekken optimaal te versterken en tegelijkertijd flexibeler te maken. Lichamelijke klachten worden voorkomen en kunnen zelfs verdwijnen door deze geconcentreerde en rustige manier van trainen.
Voor meer informatie 020-7704182 of mail naar info@fysiotherapieduivendrecht.nl
Adres

Dorpsplein 40
1115 CW Duivendrecht

Foto's op deze zijn site zijn gemaakt door Theo Noort

E-mail
Telefoon
Openingstijden

Maandag: 8.00 - 18.00
Dinsdag: 8.00 - 20.00
Woensdag: 8.00 - 18.00
Donderdag: 8.00 - 18.00
Vrijdag: 8.00 - 16.30
Zaterdag: 9.00 - 16.00